Wie is Don Guido Bortoluzzi


Don Guido Bortoluzzi werd geboren in 1907en stierf in 1991 in de provincie Belluno in Italië. Tussen 1968 en 1974 ontving hij van Onze Heer 8 openbaringen over het ontstaan van de mens en van de aarde. De totale afwezigheid van kwaadaardigheid in Don Guido Bortoluzzi, liet hem toe episodes bij te wonen die anderen in verlegenheid zouden gebracht hebben, omdat wat hij zag door zijn onbevangen ogen, gewoonweg realistisch leek en zonder morbide schaduw. Zijn innerlijke houding, liet Onze Heer toe thema’s te behandelen zonder verzwijgingen noch woordveranderingen.

Zoals in andere verschijningen in La Salette, Lourdes of Fatima, koos Onze Heer voor Zijn getuigenis, een zuivere ziel die zonder vooroordelen openstaat voor de liefde van God. Door het contrast tussen de eenvoud van het ‘medium’ en de grootsheid van de boodschap is het evident dat de oorsprong van de inhoud niet minder dan van God komt. Onze Heer heeft geen theoloog of wetenschapper gekozen, omdat – zoals het Evangelie zegt – het niet mogelijk is oude zakken voor nieuwe wijn te gebruiken (dit wil zeggen, mensen reeds voldaan in hun kennis en onwrikbaar in hun theorieën) zonder dat ze beiden verloren gaan.

1907 op 7 oktober de geboorte op het feest van O.L.Vr. van de Rozenkrans;
1907-1920 kinderjaren en jeugd;
1920-1932 zijn studies aan het seminarie;
1932-1934 kapelaan te Fusine (Belluno);
1934-1945 pastoor te Dont (Belluno);

PDF & DOC downloads: 

(1) Genesibiblica.Eu/Schepping : Nederlands

(2) http://Genesis.html : Duits (deel 1) & Temponuovo.Net : Duits (deel 2)

(3) http://Genesi-ing.pdf : Engels

Video’s: Gnesibiblica.Eu/Index (naar beneden scrollen); Gloria.Tv/videoGenesibiblica.Eu/ted

Bron: “Genesi – Renza Giacobbi”, Nederlandse vertaling; De Schepping (het boek Genesis, 1-6) Guido Bortoluzzi, D’hooge O., Rinkhout 225, B 9240 Zele, blz. 56-57. ;

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: