De Schepping is Herschepping.Hubert_Luns


De Schepping is Herschepping

door Hubert Luns

Een nieuw artikel met een uitleg van Genesis, waar via de grondtekst een uitleg gegeven wordt over het tijdsmatig aspect en de kwestie van de zogenaamde voorschepping. Er komen twee uitgebreide citaten in voor over het werk van Don Guido (pp. 5 en 6). Hier wordt op een begrijpelijke wijze getracht deze materie theologisch uit te diepen; vooral in paragrafen 5 en 7 staan enkele aansprekende passages, met name over de plaats van de Heilige Maagd Maria en over de betekenis van het lichaam.

De link is: De Schepping is Herschepping.Hubert_Luns

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: