Pastoor Guido geeft een alternatief perspectief op onze oorsprong


Sinds de publicatie van Guido’s boek zijn er veel experts op het gebied van de medische wetenschap die zijn visie hebben bestudeerd en die hebben vastgesteld dat er inderdaad bewijs is van de genetische manipulatie waarover hij sprak. Sommigen hebben zelfs gesuggereerd dat er veel meer bewijs is dan wat tot nu toe bekend is bij het grote publiek. Deze ontdekkingen zijn echter nog niet algemeen aanvaard en worden door sommigen nog steeds als controversieel beschouwd.

Desondanks biedt het werk van pastoor Guido een alternatief perspectief op de oorsprong van de mensheid en de wereld, dat de deuren opent naar nieuwe manieren van denken over ons bestaan. Zijn werk suggereert dat we, in plaats van te denken in termen van erfzonde en schuld, ons moeten richten op genezing en herstel. Het biedt ons de mogelijkheid om te begrijpen waarom we lijden en hoe we kunnen werken aan een betere toekomst voor onszelf en voor de wereld om ons heen.

In plaats van te vrezen voor onze erfzonde en ons te richten op het vermijden van de hel, stelt pastoor Guido’s werk ons in staat om onze blik te richten op de heling en transformatie van onszelf en de wereld om ons heen. Het biedt ons de kans om te begrijpen waarom we hier zijn, wat ons doel is en hoe we kunnen samenwerken om een betere wereld te creëren voor onszelf en toekomstige generaties.

Kortom, het werk van pastoor Guido Bortoluzzi biedt een fascinerend alternatief perspectief op onze oorsprong en ons doel als mensheid. Het kan ons helpen om ons begrip van onszelf en onze wereld te verdiepen en ons te inspireren om samen te werken aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Pastoor Geudens

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: